نیازمندی های دانشجویان صنایع غذایی

۴۴ مطلب در آذر ۱۳۹۵ ثبت شده است

بررسی اثر دمای خشک کن و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ فارسی

عنوان:  بررسی اثر دمای خشک کن و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ فارسی
نوع ارائه: مقاله
نویسنده: امینی راستابی جواد*,نصیرپور علی,کرامت جواد
 
 *دانشگاه صنعتی اصفهان

عنوان مجمع: کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم
نوع مجمع:  سازمان ها و مراکز غیر دولتی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
جواد امینی راستابی

: مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ فارسی (Farsi Gum) و صمغ درخت بادام شیرین (Almond Gum)

دانلود مقاله  :

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
جواد امینی راستابی

خلاصه شیمی مواد غذایی فاطمی

دانلود خلاصه شیمی مواد غذایی فاطمی (رایگان)



۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
جواد امینی راستابی

شیمی مواد غذایی دکتر حامدی

دانلود شیمی مواد غذایی دکتر حامدی (رایگان)

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
جواد امینی راستابی

پاورپوینت میکروبیولوژی عمومی (رایگان)

دانلود پاورپوینت میکروبیولوژی عمومی (رایگان)

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
جواد امینی راستابی

مروری بر روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)

دانلود مروری بر روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) (رایگان)


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
جواد امینی راستابی

زبان تخصصی فناوری زیستی (رایگان)

دانلود زبان تخصصی فناوری زیستی (رایگان)

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
جواد امینی راستابی

بسته ی آموزشی و نمونه سوالات آزمون زبان انگلیسی (EPT)

دانلود بسته ی آموزشی و نمونه سوالات آزمون زبان انگلیسی (EPT) (رایگان)


۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
جواد امینی راستابی

جزوه تکنولوژی روغن دکتر گلمکانی

دانلود جزوه تکنولوژی روغن دکتر گلمکانی (رایگان)



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
جواد امینی راستابی

جزوه لبنیات احسانی

دانلود جزوه لبنیات احسانی (رایگان)

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
جواد امینی راستابی
دانلود کتاب دانلود کتاب دانلود کتاب