Food Science and Technology Students

نیازمندی های دانشجویان صنایع غذایی

  • خانه
  • درباره من
  • سرآغاز
  • تماس با من
  • طرح توجیهی صنایع غذایی

جزوه فرمولاسیون های غذایی دکتر نصیرپور

دانلود جزوه فرمولاسیون های غذایی دکتر نصیرپور


۹۵/۰۹/۰۶ موافقین ۰ مخالفین ۰
جواد امینی راستابی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی ارقام فارسی و انگلیسی پذیرفته می‌شوند
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.
اخطار!
دانلود کتاب
طبقه بندی موضوعی
  • دانلود طرح توجیهی (رایگان)

    (۷)
  • دانلود جزوه (رایگان)

    (۳۰)
  • دانلود کتاب (رایگان)

    (۱۲)
  • دانلود گزارش کار

    (۶)
سایت های مفید
  • فروشگاه جزوات دانشگاهی
  • دانلود رایگان مقاله و کتاب لاتین
  • سایت علمی پژوهشی
  • دیکشنری آریانپور
  • دیکشنری آنلاین
  • دسترسی رایگان به 1,550,632 مقاله ی دانشگاهی
خلاصه آمار
کلمات کلیدی

گزارش کار

شیمی

تجزیه مواد غذایی

گزارش کار چیکا

گز سکه

چینود

پریس

سرما آفرین

آیدا

موضوع تهیه غذا

بررسی اقتصادی طرح های صنعتی

بایگانی
  • فروردين ۱۳۹۷(۴)
  • اسفند ۱۳۹۶(۲)
  • بهمن ۱۳۹۵(۵)
  • آذر ۱۳۹۵(۴۴)
آخرین مطلب
  • ۹۷/۰۱/۱۲
    پاورپوینت تکنولوژی تولید پنیر
  • ۹۷/۰۱/۱۲
    آزمایشگاه صنایع لبنی
  • ۹۷/۰۱/۱۲
    پاورپوینت تکنولوژی گوشت و شیلات
  • ۹۷/۰۱/۱۲
    پاورپوینت انواع خشک کن ها
  • ۹۶/۱۲/۲۳
    نکات مهم درس شیمی مواد غذایی
  • ۹۶/۱۲/۱۵
    جزوه خواص بیوفیزیک مواد غذایی
  • ۹۵/۱۱/۰۶
    تقلبات در مواد غذایی
  • ۹۵/۱۱/۰۶
    طرح توجیهی بسته بندی تخم مرغ
  • ۹۵/۱۱/۰۶
    طرح توجیهی تولید پودر میوه
  • ۹۵/۱۱/۰۴
    طرح توجیهی بسته بندی خشکبار
پربیننده ترین مطالب
  • ۹۵/۰۹/۰۸
    جزوه تکنولوژی روغن دکتر گلمکانی
  • ۹۵/۰۹/۰۸
    جزوه لبنیات دکتر خسروشاهی
  • ۹۵/۰۹/۰۸
    پاورپوینت میکروبیولوژی عمومی (رایگان)
  • ۹۵/۰۹/۰۶
    جزوه فرمولاسیون های غذایی دکتر نصیرپور
  • ۹۵/۰۹/۰۶
    جزوه اصول طراحی کارخانه دکتر شاهدی
  • ۹۵/۰۹/۰۹
    خلاصه شیمی مواد غذایی فاطمی
  • ۹۵/۰۹/۰۸
    مروری بر روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
  • ۹۵/۰۹/۰۶
    جزوه کنسروسازی دکتر نصیرپور
  • ۹۵/۰۹/۰۹
    شیمی مواد غذایی دکتر حامدی
  • ۹۵/۰۹/۰۶
    گزارش کار تکنولوژی قند (رایگان)
پیوندها
  • انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
  • سازمان ملی استاندارد
  • FAO
  • CODEX
  • ISO
  • دانشجویان صنایع غذایی
  • طرح توجیهی صنایع غذایی
دانلود کتاب دانلود کتاب
قدرت گرفته از بلاگ بیان